پاور بانک شامل یک باطری ویژه در محفظه خاص با مداری خاص برای مهار جریان برق است. شارژر به اتفاق این امکان را به شما می‌دهد لغایت انرژی را اندوخته کرده و سپس از آن برای شارژ دستگاه دیگری استفاده کنید. این وسیله به چهره فزاینده‌ای به محبوبیت خاصی در بین افرادی که بیشتر با گوشی موبایل، تبلت، پلیرهای پرتابل و دیگر گجت‌های الکترونیکی راز و پیشه دارند، دست یافته است؛ زیرا با داشتن پاور بانک می‌توان در طول روز بدون نگرانی از گجت خود بهره‌گیری کرد در حالی پریز برق برای شارژ کردن وجود ندارد.

شارژر به اتفاق کم و بیش برای هر دستگاهی که از طریق USB شارژ شود، قابل بهره‌گیری است. دوربین، اسپیکر همراه، GoPro، سیستم‌های GPS، ام پی تری پلیر، اسمارت فون و حتی تبلت‌ها را می‌توان به وسیله آن شارژ کرد. عملا هر چیزی که به وسیله USB قابل شارژ است را می‌توان با پاور بانک شارژ کرد، البته به خاطر داشته باشید که Power Bank را نیز باید شارژ کنید!

power-bank-diagram1
پاور بانک معمولا با نام‌های سایر شارژر همراه، باطری بانک و Power Station هم شناخته می‌شود.

چند گونه پاور بانک وجود دارد؟
به طور کلی می‌توان پاور بانک‌ها را به سه تقسیم مهم بخش کرد.

پاور بانک‌های معمول که در سایزها و ظرفیت‌های گوناگون که قابل بهره‌گیری برای اکثر دستگاه‌های دیجیتال بوده و از تنوع فوقانی نیز برخوردارند.
پاور بانک شمسی نوعی دیگری است که حائز پنل‌های فتوولتائیک است که می‌تواند باطری داخلی خود را زمانی که در روشنایی آفتاب پیمان می‌گیرد، شارژ کند. پاور بانک‌های شمسی سریع نیستند و دیر شارژ می‌شوند.
مدل دیگری از پاوربانک تبلیغاتی   به شکل محافظ و قاب موبایل است. این مدل معمولا برای گروه خاصی از گوشی‌ها عرضه شده و تنوع بسیار کمی نیز دارد و به خاطر طراحی باریک ظرفیت پایینی نیز دارد.
چگونه پاور بانک را شارژ کنیم؟
پاور بانک (شارژر همراه) حائز یک سوکت ورودی اختصاصی برای شارژ شدن دارد. شارژر به اتفاق را می‌توان از طریق پورت USB کامپیوتر و لپ تاپ شارژ کرد، ولی اکثر پاور بانک‌ها با شارژر دیواری USB سریع‌تر شارژ خواهند شد. اغلب پاور بانک‌ها حائز سوکت میکرو USB یا مینی USB برای شارژ شدن و پورت کامل USB برای شارژ کردن هستند. در موارد زیاد کمیاب ممکن است پاور بانک از یک سوکت برای ورودی و خروجی استفاده کند، ولی این مورد بسیار کمیاب است و آن را نباید به حساب آورد، زیرا کوشش برای ورود انرژی از راه خروجی پاور بانک مایه صدمه دید باطری آن می‌شود. در صورتی که روی پاور بانک سوکت خروجی و ورودی مشخص نشده بود، حتما از دفترچه راهنمای آن برای پیدا کردن پورت ورودی بهره‌گیری کنید.

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

تازه های بازاریابی تقويت هوش و حافظه closed شرح فعاليت ها ي درسي و اموزشي واخبار دبيرستان شهيد استکي شهرکر شخصی David دمنوش لاغری ارگانیک و تناسب اندام گرما آموز فروشگاه اینترنتی 5040/پک ضد ریزش مو پاسخ سوالات درسهایی از قرآن